lauantai 28. syyskuuta 2013

Ikea *****#%!****

Ja niin paljon kuin minä olen sitä Ikean keittiön ihanuutta ja hyvyyttä ja toimivuutta ja ties mitä hehkuttanut. No arvatkaapas mitä. Ikea uusi keittiömallistonsa kokonaan. Jo keväällä, niihin aikoihin, kun meidän keittiömme valmistui.

Faktum-sarjaa mainostettiin sillä, että ihan kaikki sopii kaiken kanssa yhteen. Missään vaiheessa asiakkaalle, joka oli rakentamassa kokonaista uutta Faktum-kokonaisuutta, siis tekemässä suhteellisen isoa tilausta keittiön (ja kodinhoitohuoneen) kaapistoista, ei KUKAAN, ei keittiösuunnitteluosastolla, ei lukuisissa puhelinkeskusteluissa asiakaspalvelun kanssa, ei asiakassuhteen jälkihoitosähköposteissa maininnut:

"Hei muistithan ostaa varmasti kaikki tarvitsemasi osat,
koska tämä koko sarja poistetaan ihan just ja sitten niitä ei enää saa."

Jep. Maaliskuussa tuli Metod. TÄYSIN UUSI, VAU, ENNENÄKEMÄTÖN (ja pssst, täysin yhteensopimaton vanhan sarjan kanssa). Ja samaan aikaan Faktum katosi, hiljaisuudessa, Metodista pidetyn mökkälän taustalla. Olemme siis neljää hyllylevyä vaille valmiit. Koska tiukassa raksarahatilaneteessa täytyy pririoisoida, mitä ostetaan tämän kuun liksasta ja mitä ilman pärjätään vielä kuukausi. Noita neljää hyllylevyä en enää saa. Ruotsista jostain varastosta kuulemma löytyisi, mutta "ei kannata tilata noin vähää kerralla".


Murinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti