sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Pihasauna ja omenapuu


Olette ehkä jo huomanneet, että edellisestä postauksesta on vierähtänyt tovi. Täällä on kuitenkin kävijöitä sen verran tasaisesti, että ajattelin tulla kertomaan: Kaikki on hyvin. 
"Täs on ny vaan ollu kaikenlaist."


Se oma koti vol. 2 on paria listaa vaille valmis, mikä lienee tuttua kaikille rakentajille. Omenapuissa on kukkia tänä vuonna enemmän kuin edellisinä. Pihasaunan pukuhuone on vihdoin saatu järjestykseen ja puhtaaksi raksakamasta, muuttolaatikoista, rumista hyllyköistä täynnä tavaraa, joka "säilytetään kunnes tiedetään tarvitaanko" ja jota ei voi viedä vanhaan huussiin rakennettuun puutarhakoppiin, koska sen oven edessä oli pari vuotta kasa rakennusromua ja lautoja.

Ja koska täs ny vaan on kokoajan kaikenlaist, niin jatkossakin päivitän tänne vähenevissä määrin. Jonkun kivan reseptin ehkä joskus, parhaat vintage-mekkolöydöt todennäköisesti, kivoja kukkakuvia varmaankin. Ei tullut tästä rintamamiestaloblogia, en halunnut tästä hometaloblogia, en jaksanut pitää yllä raksablogia. Joten taidan pitää luovan tauon. Ehkä joskus taas palataan?


 

 

Ihanaa kesää – tätä ja niitä kaikkia tulevia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti