torstai 20. kesäkuuta 2013

Wanha Naantali Kauppa


Muumimaailma hoidettiin to-do-listalta pois jo alkukesästä, mutta se ei nyt kuulu tänne. Sen sijaan tänne kuuluu aivan valloittavan ihana putiikki Naantalin vanhasta kaupungista: Wanha Naantali Kauppa. Tuttu varmaan kaikille Naantalin kävijöille, mutta kirjoittamisen arvoinen. Melkein kävelin kaupan ohi, koska ulkoseinässä komeilevat Suomen liput edustavat puistattavasti matkamuistokauppojen maailmaa... Samaa viestii eteisen I heart Naantali -t-paitojen rekki. Seuraavaksi on tarjolla retro-uusiokrääsää – mutta kas, vieressä onkin oikeasti vanhoja keräilyhahmoja ja -autoja?

 


Kaiken muovisen bobbleheadbettyboopin ja peltisen elvismarilynin joukosta löytyy äärimmäisen mielenkiintoista tongittavaa. Esimerkiksi vanhoja naistenlehtiä siististi jaoteltuna vuosikymmenien mukaan. 





 

Huomio huomio, te kaikki McDonalds-kampanjalasienne kanssa pähkäilevät: niillä näyttää olevan keräilyarvoa jo nyt. 

 

Takahuoneessa avautuu varsinainen Disney-fanin märkä uni. On pehmolelua ja keksipurkkia, joulupalloa ja keräilyankkaa, uutta ja vanhaa, ainutlaatuista ja tusinaa.


 


Ja joulukoristeita, toki! Onhan nyt kesäkuu!

 

Ihan kaikki suinkaan ei ole myynnissä. Jos oikein ymmärsin, kauppa on saanut alkunsa omistajan keräilyinnosta, ja kokoelmaa on myös esillä. Wanhalla Naantali Kaupalla on myös nettikauppa Nostagiashop, ja Facebook-sivu, joka löytyy täältä.

 

Tuliaisia itselle ja talolle. (Mainiot mansikkakarkit syötiin jo.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti