lauantai 12. marraskuuta 2011

Keittiötunnelmia

Tänään, huomisen isänpäivän kunniaksi, tehtiin isille muffinsseja. Muuten samalla reseptillä, mutta jälleen ilman manteleita & manteliaromeja. Korvasin kahvin tällä kertaa mustaviinimarjamehulla (laimentamaton, mummolan marjoista...) ja mantelit hasselpähkinärouheella sekä sotkin sekaan vielä edellisestä muffinirupeamasta jääneet omenamarmeladit. Siis viinimarja-omena-pähkinä-muffineja. Kaksivuotias auttoi syömällä taikinaa ja laittamalla paperivuoat jopa ihan oikein paikoilleen muffinipellille.

Jäivätpä sitten poloiset hieman liian pitkäksi aikaa uuniin, joten vaikka ihan mahtavalle maistuivatkin, niin olivat niin rumia etteivät nyt päässeet kuviin. Tässä sen sijaan muuta keittiössä:

Yes, eat here and get gas.
Kyltti ostettu jostain Route 66:n varrelta vuonna 2008.
Jotkut tarttis nyt vissiin uuden tommosen puidenkuljetusvekottimen. Onko sillä edes nimeä?
Tämä mummolasta lainattu väliaikaisversio leviää satavarmasti käsiin ennen talvea.
(Huom. myös se ihana Punkaliven lipasto!) 

Hellan yläpuolella on uusi lamppu, jonka "varjostin" eli kynttilänkehikko on lahja duunikaverilta (kiitos).
Tämä on niin strömssöötä, ettei itse Anu Harkkikaan olisi pystynyt samaan.

Vanhat pullot pääsivät tänään viimein ikkunapaikalleen.
Kolmanneksi viimeisessä, aikoja sitten ostamassani Vichy-pullossa on muuten jonkun käsin raapustama etikettitarra, jossa vuosiluku 1950 – sama kuin tämän talon rakennusvuosi.

Keittiössä kuuluu kunnolla vain Radio Nostalgia. Mikäs siinä, sopii tunnelmaan, kaikki käy kunhan ei ole reggaeta. Nostalgialla hypitään vuosikymmenestä ja tyylilajista toiseen ilman mitään kummempia aasinsiltoja. Sulassa sovussa hoilaavat peräkkäin Katri Helena ja Dolly Parton, Michael Jackson ja Wet Wet Wet, Frederik ja John Lennon. Tosin olisin pärjännyt vielä hetken ilman, että Kolmekymppinen soi päässäni...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti