sunnuntai 11. elokuuta 2013

Forssan Pick Nick 2013: rompetorilla

Housut: VintagEija's
Saapi olla montaa mieltä siitä, että autotapahtumissa myydään nykyään kamalasti kaikkea suoranaisesti autoihin liittymätöntä. En minäkään tykkää siitä kaikenmaailman muovikrääsästä ja lippalakista, mitä alan häppeningeissä ovat kojut pullollaan. Ja kyllähän se ylihintainen pikkuvikainen arabiariihimäkinuutajärvi-paljouskin ärsyttää. Mutta sen sijaan minua ei yhtään haittaa, että niin monta vanhojen mekkojen myyjää on paikalla.

Kuvaaminen jäi taas muutaman surkean kännykuvan varaan, koska kamera oli rattaissa, ja ukko ja kakara katosivat liukkaasti kun äippä jäi tutkimaan käsilaukkuja.

Yllä olevat housut VintageEija's-uustuotantoa, saatavana lisäksi ainakin sinisinä. Kaikki allaolevat kengät, laukut, vaatteet ja tilpehööri Vintage Pointin kojulta. Yhdet Manolotkin kurkkaavat sieltä käsilaukkukuvan alakulmasta. Tämä on se paikka, jossa shoppailen sitten, kun saan kutsun johonkin oikeasti hienoihin juhliin...

 

 

Red Cross Shoes -merkin on oikein tarvinnut laittaa kantapäähän lauseke, että tällä merkillä ei ole sitten mitään tekemistä Punaisen Ristin kanssa. Olishan tuon joku saattanut vaikka sekoittaakin! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti