perjantai 30. elokuuta 2013

Gloria Blog Awards – käytä ääntäsi!

Gloria Blog Awards on täällä taas. Ja tällä kertaa voit "lukijoiden suosikkiblogiksi" äänestää ihan mitä tahansa blogia, kolmessa eri kategoriassa.

Minun ääneni sisustusääneni menee (kisan tuomaristonkin ehdolle asettamalle) Diagnoosi Sisustusmanialle. Ei pelkästään siksi, että blogi on mahtava, vaan myös henkilökohtaisista syistä. Tutustuin sisustusmaanikkoon sattumalta talokatastofimme aikoihin. Olin siis jo aiemmin lukenut blogia löydettyäni sen sattumalta (muistaakseni googlen hakusanalla "puukori"), ja kun talohuolemme alkoivat, sattui jossain akkainlehdessä olemaan juttu otsikolla "hometalosta unelmakodiksi". Pakkohan se oli lukea, vaikka lehti oli jo menossa roskikseen. Huomasin heti ensimmäisestä kuvasta, että tämähän on tutun näköistä, ja artikkelista päätellen tyyppi vielä asuukin jossain lähiseudulla! En kauaa miettinyt, vaan otin yhteyttä – sain vinkkejä, apua, olkapään ja uuden ystävän (jolle toki olen myös hieman avoimesti kateellinenkin, koska hän saa asua vanhassa talossa ja minä en...)



Ruokaääneni menee Kulinaarille. Hän on paitsi hyvä ystävä, myös pelastanut monesta ruokapulasta. Eikä pelkästään neuvoilla vaan myös työnteolla, esim. näillä parhailla koskaan maistamillani voileipäkakuilla.




Olen siis äänissäni hyvinkin puolueellinen ja otan tämän henkilökohtaisesti. Mutta eikös se ole vähän tarkoituskin? Blogit ovat huvia ja viihdettä, niihin on henkilökohtainen suhde, ne tuovat iloa ja apua elämään. Kiitos siis molemmille olemassaolosta!

P.s. Tyyliblogiääneni menee Freelancer's Fashionille. Siitä ei epäilystäkään. Kirjoittaja on myös "opiskeluaikojen puolituttu", mutta sillä ei ole tässä merkitystä. Vain tyylillä. Näette kun katsotte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti