perjantai 17. elokuuta 2012

Kun eksyy etsyyn

Erään seuraamani blogin kirjoittajan kaveri (siis vähän kauempana kuin naapurin lapsen kummin kaima) on avannut Etsyyn vintageputiikin nimeltä Years Since Yesterday. Valikoima suomalaista vintagea on tällä hetkellä aika pieni, mutta kannattaa tsekata ja pitää mielessä.

Etsy.com taas on se Kaikkien Aikojen Nettikauppa. Huh. Kun haet koruja, saat eteesi yli 3 miljoonaa hakutulosta. Ei ihan "kunhan kattelen" -asenteella liikkuville – muttei myöskään niille, jotka haluavat jotain nopeasti. Seurasin viikolla, kuinka duunikaveri yritti epätoivoisesti etsiä itselleen mieluista iPhone 4:n kuorta yli 50 000 vaihtoehdon joukosta. Toivottavasti Etsy ei kaadu omaan näppäryyteensä. Se on ymmärtääkseni alunperin ollut käsintekijöiden yhteinen markkinointikanava, mutta nykyään se vaikuttaa olevan auki kenelle tahansa, joka haluaa myydä mitä tahansa.

Mutta toistaiseksi Etsyyn jaksaa vielä eksyä. Menin "iha vähä vaa" kurkkaamaan tuota uutta suomalaista putiikkia, ja pian olin löytänyt kaikkea mitä aina olen tarvinnut, kuten vanhoista Pepsi-laatikoista tehdyn linnunpöntön Pieces of Pastimesilta ja saanut ideoita vaikka mihin, kuten siihen, että voisin maalata kaikki äitini vuosikymmeniä keräämät kukkopillit jollain yhdellä värillä. Ehkä turkoosilla? Tai mustalla? Tai sitruunankeltaisella?

Ruutukaappaus NASHPOPin kaupasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti